Het Paardenzusje wordt 6!


Met 6 meisjes op stap naar een manege. Dat is wat ik deed toen mijn zusje haar kinderfeestje hield. Kijk, paarden zijn niet echt mijn ding, zeg maar, maar ja, je wilt natuurlijk wel die patat met frikandel cashen en dus ga je maar mee.

In onze nieuwe woonomgeving zijn genoeg mogelijkheden om paard te rijden. Maar een middagvullend kinderfeestje boeken op een manege bleek toch nog wel lastig, als ik mijn vader moet geloven. Maar hij had iets leuks gevonden, zei hij. We reden met 2 auto’s naar de manege toe, kregen een rondleiding, mochten paarden borstelen, op pony’s rijden en met pony’s in de hand een parcourtje afleggen. Daarna gingen de meisjes in de kantine hoefijzers versieren en toen kwam eindelijk de reden dat ik mee was: friet met frikandellen.

verjaardag14
Aperture: 2.2Camera: iPhone SEIso: 25Orientation: 1
« 1 of 19 »