Dansmarieke


Beste lezer,

Hier het zusje weer eens een keer. Ik wil later prinses worden. Omdat te bereiken moet je wel aan een aantal eisen voldoen:

A. Je moet mooi zijn; -> check, ben ik!
B. Je hebt een kroontje nodig; -> check, heb ik!
C. Je moet slim zijn; -> check, ben ik!
D. Je hebt een prisessenjurk nodig; -> check, een stuk of 3!
E. een beetje overgezond zelfvertrouwen is ook niet verkeerd; -> check, heb ik!
F. Je moet goed kunnen dansen; -> ehmm….oeps

En dus beste lezer, ging ik op dansles, op zaterdagmorgen in het Huis van Puck. En terwijl papa of mama boodschappen deed of in het cafe om de hoek de Volkskrant met een kop koffie zat te verslaan, was ik prachtig aan het “shinen” in mijn mooiste dansjurkje, roze uiteraard, hoe kan het ook anders!

En de dansjuf, die moest en zou weten dat ze een echte prinses in de groep had!