Zeiknat


Beste lezer,

Het heeft even geduurd, maar binnen 2 jaar is het me dan toch gelukt zowel mijn zwemdiploma A als B te behalen. Dat kwam zo….mijn vader leek het van te voren wel een goed idee om mij samen met mijn vriendjes Faber en Kim te laten zwemmen. Stiekem hoopte hij dat hij daardoor minder vaak mee hoefde naar zwemles, maar in de praktijk was dat juist helemaal niet zo.

En met mijn oude makkers van het kinderasiel was gezelligheid troef. Prima dat mijn ouders een beetje vaart wilden maken, wij wilden met ons drie├źn vooral veel lol maken, bommetjes in het zwembad en zo.

En zo kwam het dat ik, dol op zwemmen, toch echt 18 maanden nodig had, alvorens ik mocht afzwemmen voor diploma A. Dat was een groot feest, want oma kwam kijken en na afloop gingen we lekker pannekoeken eten.

Uiteraard ging ik daarna door voor B, zonder Faber helaas, maar nog steeds met Kim, die op hetzelfde moment als ik haar A-diploma had behaald. Dit diploma ging lekker snel, waardoor ik net voor de kerstvakantie van 2016 ook mijn B-diploma in ontvangst mocht nemen. Dit keer waren opa en zijn vriendin van de partij. En omdat mijn ouders na 7 jaar wel genoeg hadden van pannekoekenrestaurants zijn we lekker naar een pizza-restaurant geweest!