Mijn piratenfeest 1


14082914

Beste lezer,

Vandaag heb ik met mijn vriendjes mijn verjaardag gevierd. Samen moesten we op zoek naar de Piratenschat.

Toen papa en mama ons uit school mee naar huis namen, smeten mijn vriend(innet)jes alle cadeaus voor mijn ogen op een hoop. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar cadeaus uitpakken kan ik als de beste en in nog geen 65 seconden was het karwei gepiept. Hadden we dat maar al vast gehad -;

Toen ging mama pannenkoeken bakken en mochten we buiten onze pannenkoeken met allerlei lekkere dingen versieren. Toen mijn zusje daarna op bed was gelegd gingen we het piratenspel spelen; verkleed als piraat moesten we allerlei piratentestjes doen. Na elk testje mochten we een ballon kapotprikken met daarin een deel van de schatkaart. Na 5 opdrachten hadden we de kaart compleet en moesten we op zoek naar de schat.

Papa en mama hadden ons een beetje overschat, kaart lezen was natuurlijk te veel gevraagd voor ons, maar met wat hulp en het scherpe oog van mijn vriendin Lotte vonden we uiteindelijk de schat. Daarin zaten 5 minischatkistjes met echte chocolademunten. De kistjes mochten we uiteindelijk versieren.

Oh ja, de spanningsboog was zo kort dat we nog wat tijd overhadden. Papa is nog met ons naar de speeltuin geweest en we hebben nog wat filmpjes gekeken. Ik vond het een superleuke middag, vriend(inn)-en, hartelijk bedankt!

« 1 of 38 »

One thought on “Mijn piratenfeest

  • Saskia

    Faber heeft het heel leuk gevonden op Nout’s feest. Vooral samen de pannenkoeken versieren en de opdrachtjes met de ballonnen doen. Volgend jaar weer zei hij:-)

Comments are closed.