Zusje zonder zwembandjes


Dag lezer,

Het heeft even geduurd, maar ook mijn eigen zusje heeft dan toch eindelijk haar zwemdiploma A gehaald. Mijn zwemdiploma was nog niet opgedroogd of mijn zusje ging ook beginnen bij zwemschool de Vin in mijn oude woonplaats. Omdat ze bij de Vin meteen in het diepe zwemmen en ze bij het nieuwe zwembad in de nieuwe woonplaats haar eerst in het ondiepe lieten beginnen heeft mijn zusje een maand of 4 zitten smokkelen met zwemmen. Want he….ze kon nu lekker staan en net doen alsof ze zwom.

En mijn vader maar betalen en wachten in de kantine van het zwembad. En zo kon het gebeuren dat mijn zusje na 22 maanden zwemmen eindelijk haar diploma A in ontvangst mocht nemen.

Papa heeft de zwemlessen voor B meteen op de vrije dag van mama laten zetten, hij had zijn portie wel gehad!