En toen werd ik al weer 8


.

Na de succesvolle klettersteig-wandelingen in het Rijn-dal wilden mijn ouders wel eens onderzoeken of klimmen wellicht een leuke sport voor mij zou zijn. Gelukkig hebben ze in de stad waar ik woon een klimhal, ook te boeken voor kinderfeestjes.

En wat kun je als ouders beter doen dan een kinderfeestje van 8 drukke jongens uitbesteden. Er is iemand die op ze let, die ze instructies geeft, je hoeft zelf geen politie-agentje te spelen en kunt toekijken hoe iemand anders zit te zweten om ervoor te zorgen dat die kinderen doen wat jij wil dat ze gaan doen. Het kost een paar centen, maar geloof mijn vader….het is het geld meer dan waard!

En dus togen we met mijn vrienden Faber, Daniel, Siem, Jada, Lotte & Kim naar de klimhal en deden we een wedstrijdje omhoog klimmen. Mag jij raden wie dat won?