Oostenrijk


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag Lezer,

Deze zomervakantie was een beetje moeilijk voor mij. Mijn ouders hadden bedacht om lekker te gaan wandelen in de Oostenrijkse bergen, maar ik wilde graag klimmen en vond het allemaal een beetje saai. Daarnaast was er een hittegolf en als ik ergens niet goed tegen kan is het tegen te veel hitte. Ik wilde het liefst de hele dag eigenlijk in het zwembad liggen….

Wat wel leuk was, is dat mijn grote vriendin Lotte ook een weekje in dezelfde Drauvallei zat als ik! We hebben heerlijk een paar dagen samen opgetrokken en samen geklaagd over onze ouders. Maar dat klagen was achteraf niet zo nodig, want mijn moeder had goed naar mij geluisterd en voorgesteld om op de terugweg naar huis nog een paar dagen in de rijnvallei te verblijven en daar een paar klettersteigs te oefenen. Dat vond ik vet uiteraard!