Hoera, mijn zusje komt vrij


Dag lezer, het zusje hier. Eindelijk was het zo ver. Op donderdag 16 juni 2016 kwam ik eindelijk vrij……..Na 4 jaar kinderasiel was nu toch echt mijn laatste dag op de Linde aangebroken. Nooit meer naar juf Ineke en juf Iris om een beetje saai de dag met babies proberen door te komen. Nooit meer hoeft mijn vader elke vroege ochtend een pittig heuveltje naar boven te fietsen om me daar af te leveren om vervolgens weer naar beneden te fietsen en mijn broer weer een andere heuvel op te fietsen. Over 4 dagen zou ik 4 jaar worden en zou ik eindelijk naar school mogen.

Zoals je ziet is mijn vertrekt uitgebreid gevierd! Ook daar waren ze blij dat ze van me af waren! Nu op naar de basisschool….ik krijg de zelfde juf als mijn broer als kleuter had en het leukste is…..ik kom ook bij mijn beste vriendin Salome in de klas….