Angry Birds feestje!


DSC_0151

Op de laatste dag van mijn zomervakantie, een week na mijn verjaardag, was het voor mij opnieuw pret en voor mijn ouders opnieuw afzien: ik had mijn matties uitgenodigd om de boel, ter ere van mijn verjaardag, eens flink op stelten te zetten!

Het thema stond al maanden van te voren vast. Sinds mijn vader namelijk mij liet kennismaken met Angry Birds op de iPad, was ik totaal verslingerd geraakt aan het spel. En dus riep ik al sinds eind mei, dat mijn kinderfeestje een Angry Birdsfeestje zou moeten worden.

Papa en mama zijn speciaal hiervoor naar Best bij Den Bosch gereden om daar het betreffende feestpakket op te halen. 90 euro’s afgerekend en hup in de achterbak van de auto weer mee naar huis genomen.

Het was een pakket met wel 10 verschillende spelletjes, allemaal in het thema van Angry Birds.
AB (1)

Maar ja, we blijven kinderen van 5 en 6, de spanningsboog voor een spelletje is hoogstens 6 minuten en dan zijn we weer afgeleid. Dus het draaiboek van mijn vader kon al vrij snel de prullebak in, we deden toch waar we zelf zin in hadden. Lekker in het bos, schreeuwen, rennen en klimmen. De vogels moeten nu het winter wordt, nog steeds terugkeren, zo veel lawaai hebben we geproduceerd. Maar het was bere-gezellig, met Kim, Lotte, Donna, Faber, Stijn & Tom. prachtig weer, mooie cadeaus en na afloop samen lekker een Angry Birds pizza eten.

NHS609
Aperture: 6.3Camera: NIKON D50Orientation: 1
« 1 of 13 »

Oh ja…..mijn vriendje Faber wilde nog een afterparty en had toen niemand even keek, de kraan in de schuur maar opengedraaid. Voor een heuse waterdisco……