Nooit meer kinderasiel, hoera!!!


noutkdv5

Vandaag, 9 augustus 2013 vierde ik dat ik nooit, maar dan ook echt nooit meer een hele dag met allerlei saaie baby’s en andere kleine kindjes hoef te spelen. Ik was het al geruime tijd spuugzat en verveelde me stierlijk.

noutkdv6

Van gekkigheid zette ik de boel vervolgens maar op stelten, samen met mijn brother in crime Faber. Vaak lukte het ook om Red Kim mee te late doen. Ff kijken hoe ver we konden gaan bij Hans, Els, Angelique, Rukiye of Sandra.

noutkdv7

Nooit meer op het loopfietsje omhoog klauteren, of juist naar beneden denderen. Nooit meer bij het raam bij de Panda’s staan om mijn vader nog een high five te geven of de moeder van Faber na te schreeuwen. Nooit meer speelgoed hoeven delen of stomme kinderliedjes hoeven zingen. Nooit meer in de gang rennen, nooit meer om het hoekje kijken of Angelique er ook is, voor wie we dan net doen of we bang voor haar zijn.

noutkdv8

Na de eendjes, groene kikkers en Vlinders (en op vrijdag de Koala’s) wordt het nu tijd voor het serieuze werk…..ik mag al naar school….en dat terwijl ik nog niet eens 4 jaar ben!

noutkdv4