Hoera, mijn zusje is 1 jaar!


mette1jaar03

Dag iedereen,

afgelopen zondag hebben we de verjaardag van mijn lieve zusje gevierd. Ze was eigenlijk al een paar weken 1 jaar geworden, maar de familie vertikte het om de een of andere reden om op de daadwerkelijke dag haar verjaardag te komen vieren. Ik vond het zielig voor mijn zusje, maar volgens mijn ouders was ze toch nog te klein om het te snappen.

« 1 of 6 »

Mijn mama was weer het hele weekend onbereikbaar, er moest per slot van rekening weer een enorme taart gemaakt worden!

Namens mijn zusje bedank ik oma, oom Maarten, oom Jan, Tante Marjon en mijn superneef Rink voor de mooie poppenwagen. Opa bedankt voor het meisjesduplo.

Oom Harrie en tante Siska bedankt voor de mooie blokkenton, ik verveel me vaak, maar dankzij de mooie plaatjes op de ton, heb ik weer inspiratie gekregen! En omi bedankt voor de stapeltoren. Het was vooral vet om mijn neef Rink weer eens te zien. Samen hebben we lekker gekookt en hutten van restant cadeaupapier en karton gebouwd. Echt super!