Rijmen en dichten…..


Dag lezer,

Ik ben al weken aan het oefenen met de sinterklaasliedjes. Samen met mijn ouders, maar ook samen met de andere kinderen op het kinderasiel zing ik me een slag in de rondte. Maar goh, wat zijn ze toch saai en voorspelbaar, die sinterklaasliedjes. Daar heb ik wat op gevonden, luister goed naar bovenstaand filmpje!

En juist toen mijn neef Rink op bezoek kwam, heeft sinterklaas ook bij ons een zak met cadeautjes gedropt. Ik had een deal met rink gesloten: hij mocht de pepernoten die in de zak zaten en dan zou ik de cadeaus wel voor mijn rekening nemen -;, tja, iemand moet de kastanjes uit het vuur halen;

En zo, beste lezer, ben ik aan nieuwe onderdelen voor mijn treinbaan gekomen, aan de tandaanslag op mijn tanden vanwege de talrijke chocoladeletters. En zo heb ik van Sinterklaas ook mijn loopfiets gekregen!