Tijgers, haaien en andere bedreigende primaten, zoals mijn zusje


hd-tijger-wallpaper-met-een-brullende-tijger-die-zijn-tanden-laat-zien-hd-tijgers-achtergrond-foto-300x187
Beste lezer,

Het is al weer even geleden dat je wat van mij gehoord hebt. Dat komt, ik ben nogal druk geweest de laatste tijd. zo ga ik nog steeds 2,5 dag per week naar het kinderasiel. De dagen dat ik thuis ben, ben ik druk met de Cars-auto’s en de houten treinbaan die ik voor mijn derde verjaardag heb gekregen. En als ik daar al niet mee speel, dan ben ik aan tafel aan het kleuren, puzzles maken (100 stukjes, appeltje-eitje) of een huis of een dierentuin aan het bouwen met mijn Duplo.

Over dierentuinen gesproken, daar was ik de laatste maanden ook vaak te vinden. Samen met papa en Mette gaan we regelmatig met de bus naar de dierentuin. En was dit voorjaar de grote waterval nog favoriet, nu ben ik helemaal in de ban van haaien, tijgers, leeuwen en krokodillen. Ook heb ik ontdekt dat er overeenkomsten zijn tussen jongetjes en de slurf van de olifant in de dierentuin.

De dierentuin sluiten we altijd af in de Kid’s jungle, een prachtige overdekte speeltuin, waar ik eigenlijk nog te klein voor ben. Maar papa en ik doen net of we de bordjes niet kunnen lezen en we klimmen gewoon naar de grote glijbaan toe.