Nog steeds geen slee……


slee-e1293028608580

Sinds ik op aarde ben zijn de winters in Nederland weer echte winters geworden! lekker koud, al in december vorst en lekker veel sneeuw. Gelukkig woon ik op een plek in Nederland waar nog een beetje hoogteverschillen zijn. Ideaal dus om lekker sleetje te rijden. Zo zat ik afgelopen week bij mijn ouders op de rug en moest ik in het park lijdzaam toezien hoe andere kinderen een goede heuvel uitkozen, daar bovenop klauterden om vervolgens met een noodgang op de slee naar beneden te rautschen……..

Hé, dat wil ik ook! Geef mij ook een slee………Niets leukers dan naar het park te gaan, een hoge heuvel uit te kiezen om vervolgens doodsangsten uit te staan!! En dan het liefst op de dag dat papa er wel is en mama niet, want papa vindt het zelf ook leuk en mama vindt het al snel eng worden!

Zul je net zien dat als ik 3 ben, we weer de gewone Nederlandse kwakkelwinters hebben.

« 1 of 11 »