Hoera, ik ben één! 2


Ja, ik ben 1 jaar geworden! Mama heeft een lekkere Nijntje taart voor me gemaakt en opa, oma, en nog een keer opa, oma en ooms en tantes waren er ook om mee te smikkelen en mij onder te dompelen in de meest fanatastische cadeaus…..wat dacht je van een boerderij met stallen waaruit echte dierengeluiden komen! Of wat te denken van een blokfluit en sambabal? Of een echte loopauto, paardenschommel en houten doe-de-blokken-erin spel!

Ik ben een gelukkig man en kan me weer dik een jaar vermaken! Nout-013-300x199

Nout-014-300x199


2 thoughts on “Hoera, ik ben één!

 • Marjon van Zalk-Nijboer

  Dag lief neefje…..,

  Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag. Zo te zien heb het ook op je kinderdagverblijf gevierd. Oom Maarten en tante Marjon hebben heerlijk gesmuld van de mooie taart. Heb je al veel gespeeld met je nieuwe speelgoed?

  Wij vinden het echt gaaf dat je zo’n mooie toertocht hebt gemaakt in een echte bus in Frankrijk!

  Doei,

  Tante Marjon en oom Maarten

Comments are closed.