Het land van Melania Trump


Dag lezer,

Het jaar 2020 was een bijzonder vreemd jaar. Allereerst was het de eerste keer dat we Oud & Nieuw met Jesse en Barbara, Elyn, Amee & Yva vierden in onze woning.

Ten tweede heb ik kennis gemaakt met het lokale ziekenhuis toen ik vrijdagavond op eens buikpijn kreeg. De volgende dag naar het ziekenhuis waar ik twee nachten moest blijven als gevolg van een blindedarmontsteking.

En toen was er nog een gekke Chinees die het nodig vond om een vleermuis op een markt te kopen en deze op te eten. Wat volgde was een absurd voorjaar die in het teken stond van het Coronavirus. 6 weken thuisonderwijs gehad van mijn vader en moeder, de oppas die niet meer durfde te komen, winkels dicht, restaurant en kroegen dicht en niet bij elkaar op bezoek mogen. Verjaardagen in de buitenlucht gevierd, meivakantie naar Denemarken geannuleerd.

Vervolgens was het nog heel spannend of wij wel op zomervakantie zouden kunnen gaan. Mijn ouders hadden een leuke rondreis in Slovenie geprikt, maar de besmettingen liepen in de zomer al weer op en elk land wierp restricties op voor reizigers uit NEderland.

Maar gelukkig kon het doorgang vinden en hebben we een fantastische vakantie beleefd.