Olijfje op Safari


olijfje031

Pinksteren, altijd een weekend vol zonneschijn en aanwakkerende zomergevoelens. Maar niet dit jaar, beste lezer. Dit jaar was Pinksteren koel en de zon was ver te zoeken….

Toch vonden mijn ouders het nodig om net te doen alsof het prachtig weer was. Ze hadden per slot van rekening een camperbusje gekocht en laat die nou net kampeerklaar zijn…

En dus toerden we naar de Langeloerduinen in Drenthe. De camperbus tochtte aan alle kanten en al tijdens het rijden had ik een dekentje nodig om het warm te houden. Eerlijk is eerlijk, ze hadden wel een leuke camping uitgekozen. Midden in het bos, geen auto’s op het kampeerterrein en een leuke speeltuin.

Bij mijn ouders liep het hele pinksterweekend het kwijl langs de mondhoeken, ze hadden totaal geen oog meer voor mij of Mette. Gelukkig maar dat mijn vriendje Aron ook nog even een dag kwam spelen en dat zijn ouders mijn ouders weer terug op aarde konden doen landen. Anders waren ze ons nog prompt vergeten…..

« 1 of 18 »