Zomuhrrr, watuhrr en mijn zusje Mette


Ha lezuhr,

ourthe-100x75

Je mehrkt dat ik mijn uitsphraak wat heb aangepast. Dat komt, omdat ik deze zomuhrr een nieuwe spoohrrt ben gaan beoefenen. Geen paahrrdhrrrijden, geen hockey met een stokkie, maar het betuhrr bij mijn statuuhrr passende cricket .

Wat een heehrrlijke spohrrt is dat zeg, lekkuhrr met mijn bat de bowl de pitch in slaan, en ehrvoohr zohrgen om in zo min mogelijk innings de bowl door de wickets te slaan. Wel even goed opletten waahrr de creases staan, andehrrs wohrd je voohrr je het weet zo maahrr gestumped en, jeetje, dat wil je natuuhrrluk niet. Volgt u me nog?

Vehrrduhrr was het een heehrluke watuhrrrijke zomuhr. Eehrst wat regenachtig, zodat ik lekkuhr met mijn boots in de plassen kon stampen en latuhrr, in onze vakantieoptrekje lekkuhrr wahrrm, zodat we lekkuhrr in het riviehrrtje stenen konden gooien en ik mijn watuhrrpistool op papa kon legen, Kechau!

En oh ja, ik heb natuuhrluk ook nog een zusje-; Nou, beste lezuhrr, maak je geen zohrrgen, wat een heehrrluke meid is dat zeg. We zijn echt dol op elkaahrrr. Kijk maahrr in onduhrrstaand filmpje.