Hoera, ik ben twee!


Interieur-60-300x199

Ja, een week te laat, dat wel, want mijn ouders vonden het nodig op vakantie te zijn toen ik echt jarig was. Maar vandaag heb ik toch echt mijn tweede verjaardag mogen vieren, samen met mijn opa’s en oma’s, ooms en tantes en mijn nieuwe neefje!

Dank jullie wel allemaal voor de Duplo dierentuin, de Duplo politieman, de Duplo-trein, mijn eerste driewieler, het dierenboekje en de houten legpuzzels!

Mijn moeder had een fantastische Dikkie Dik taart gemaakt, al ben ik die door al die prachtige mensen met hun mooie cadeaus vergeten op te eten. Gelukkig hebben jullie mijn ouders daarna goed afgeleid, zodat ik me eindelijk eens ongestoord kon storten op die lekkere chips en chocolade!

Het was een TOP-dag, wat mij betreft volgend jaar weer!

Interieur-62-300x199