Het was verrekte koud buiten……


DSC_kennismaking-300x200

Het was nog een hele toer om eruit te komen, alsof je in een te volle trein er als eerste uit moet, omdat je anders je aansluiting mist. Maar ik zette me schrap en kwam in grote vaart eraan, ik was gewoon niet meer te houden. Het eerste dat ik me herinner is dat ik op de buik van mijn moeder terecht kwam en……. dat ik het verrekte koud had!

En dat liet ik meteen maar merken! ik zette een keel op en kroop verder omhoog, want tjonge, ik had inmiddels ook weer flinke trek gekregen. Om de een of andere reden werd mijn moeder echter weggevoerd. Hoe dan ook, ik zat opgescheept met mijn vader, heb nog even geprobeerd of er bij hem wat te bikken viel, maar ondanks dat hij zijn best deed me te verwarmen, bleef ik hongerig en koud.

DSC_aangekleed-300x199

Gelukkig werd ik snel in smetteloze witte kleertjes gestoken om weer een beetje op temperatuur te komen. Samen met mijn vader wachtte ik tot mijn moeder weer terug zou komen. Die kwam na ruim een uur mij helemaal “high” begroeten. Leuke eerste kennismaking met je moeder is dat.

DSC_kennismaking-300x200